Over
Van Bruchem Duurzaam

Sinds 2009 zijn wij actief met duurzame warmtepompsystemen  en zonne-energiesystemen, onze installaties staan door heel Nederland, BelgiĆ« en in het randgebied van Duitsland.
In 2015 is de naam verandert in Van Bruchem Duurzaam en leveren duurzame oplossingen voor nieuwbouw, bestaande bouw, bedrijfspanden zelfs appartementcomplexen.
Onze meerwaarde is onze technische expertise wij informeren, adviseren en zijn behulpzaam bij de keuze van het toe te passen systeem dit kunnen wij realiseren in samenwerking met uw architect, aannemer of installateur.

In verband met de huidige regelgeving moeten er aan veel voorwaarden worden voldaan Van Bruchem Duurzaam kan u een  volledig pakket aanbieden van ontwerp  tot en met oplevering van de totale installatie.

Door gebruik te maken van leveranciers die uitsluitend A-merken leveren bieden wij installaties aan van topkwaliteit  welke u jarenlang voorzien van een hoog klimaatcomfort.
Met een combinatie van een zonne-energiesysteem  en warmtepompsysteem kunt u een nul op de meter woning realiseren en het hoogste energielabel behalen.